HALLOWEEN OG DET OKKULTE - EN SAND HISTORIE

Af Pastor David J. Meyer
En tidligere astrolog og okkultist
 

Trolddomskraft er meget virkelig, men også meget misforstået. Jeg ved det, fordi trolddom går tilbage på den fædrene side af min familie i mere end fem generationer til Chesterfield, Massachusetts i 1770.

Min oldemor blev en velkendt heks i Wisconsin i begyndelsen af dette århundrede. Caroline var en blind heks. Hun brugte fingrene til at læse palmer. Hun blev også dygtig til at forhekse folk.

Mange uhyggelige ting skete i vores familie. Tallerkner gled ned fra hylderne, pærer skruede sig ud og faldt på gulvet, flimrende genfærd kom og forsvandt. Den slags ting blev en livsstil.

I ét tilfælde red min far med min bedstefar i en hestevogn, da et flimrende hvidt genfærd viste sig foran hesten, hvilket medførte at hesten stejlede på bagbenene. Stiv af frygt smældede min bedstefar med pisken og vogn slingrede fremad, og var på vej.

Ved en anden lejlighed så min far forbavset på, at en vogn læsset med hø der ikke var spændt for, gik op ad en stejl bakke af sig selv.

Halloween var en særlig tid for mig, da jeg voksede op i Clintonville, Wisconsin. Jeg havde givet mit hjerte og sjæl til den dag kaldet "Samhain" (udtales Sow-en). Jeg havde lært, at den hedenske helligdag Samhain var en tid, hvor barrieren mellem denne verden og det astrale plan, var meget tynd og afdødes ånder let kunne krydse over".

Jeg lærte også, at den romersk-katolske kirke kopierede og omdøbte alle de otte hedenske helligdage (sabots). Ikke alene var Samhain blevet til Halloween, men vintersolhverv blev til jul, Imbolc (vejrvarsling af foråret) blev til lysmesse, Beltaine (hvor fårene sluppet ud efter vinteren) blev til majdag, og Lughnasadh (fejring af hvede høsten) blev til Lammas.

Forårsjævndøgn blev fejret som Påske. Den falder altid på den første søndag efter første fuldmåne efter forårsjævndøgn.

Halloween var min særlige tid, hvor jeg følte mig draget til at blive som min oldemor. Jeg var ikke interesseret i tåbelige katolske Halloween. Jeg ønskede virkelig magi. De såkaldte "kristne"  forbandede sig selv og deres børn ved at kopiere den kraft som deres grundlære forbød. Jeg vidste udmærket godt, at de såkaldte "kristne" kopierede, hvad mine åndelige forfædre havde udført i mange århundreder.

De magtfulde troldmænd, kendt som de store Druider eller Orker (Mænd af Egetræer), der levede på de gamle britiske øer, samledes på Stonehedge den 31. oktober. Disse gamle troldmænd praktiserede menneskeofringer. De udhulede græskar og majroer, skar ansigter ud på dem, og derefter oplyste de dem med lys fremstillet af menneskelige talg.

Druiderne spillede spil som eksempelvis at bide efter flydende æbler, idet de svømmede i en balje fyldt med oktoberøl. Druiderne dyrkede også rituel sex kendt som den store ceremoni, til skæret af kraftige flammer og i mørke skygger fra de gigantiske stenmonolitter ved Stonehenge nær Salisbury, England.

Æblet blev anset for at være helligt, for når det blev skåret i halve dele på tværs, ville kernen afsløre den femtakkede stjerne. De fem punkter i denne stjerne repræsenterede: Jord, vind, ild, vand og ånd.

Da jeg var 13 år gammel, begyndte jeg at invitere min afdøde oldemors ånd ind i mig selv. Jeg erhvervede hurtigt kompetencer og blev en dygtig astrolog og palmebladslæser. Jeg har også dyrket numerologi og var ved at blive en meget kraftfuld troldmand. Mange mennesker fulgte mig - og de råd, jeg gav dem. Jeg havde opnået en stor grad af succes.

Da jeg blev 19 år, havde jeg nået mit første mål. Jeg var en magtfuld troldmand. Pludseligt ramte den erkendelsen mig, at jeg lavede forudsigelser uden at kigge på min kort. Jeg kunne buse ud med forudsigelser i mindste detalje, og de blev opfyldt. Jeg blev med rædsel klar over, at jeg var blevet en afsende station og udsendte ånder for at få mine forudsigelser til at gå i opfyldelse. Jeg forudsagde ulykker og tragedier, og pludselig blev jeg fyldt med en overvældende frygt.

Jeg vidste det ikke dengang, men en kær gammel kvinde havde bedt for mig hver dag i lang tid. Hun havde kendt mine bedsteforældre, og Gud brugte hende til at bede mig ud af mørket. Jeg var helt slået af frygt, som Gud i sin nåde, lod komme over mig.

En ven, som jeg kendte fra gymnasiet overtalte mig til at komme med ham i kirke. Det var en lille Apostolske kirke. Jeg fandt snart mig selv på mit knæ, hvor jeg angrede og omvendte mig, idet jeg nu havde fundet en kraft langt større end al trolddomskraft. En uge senere blev jeg døbt i vand, i Jesu Kristi navn. Den næste uge blev jeg døbt med Helligånden.

Jeg følte mig femogtyve kilo lettere, da mange onde ånder flygtede fra mig, fordi jeg gav mig selv helt til min nyfundne ven, min Herre og Frelser, Jesus Kristus. Nu har jeg ingen frygt, og er en sand tjener af evangeliet.

Dette skrift som du læser, er der blevet bedt for. Nu hvor du har læst det, vil du aldrig være den samme. Du vil ikke kunne få det ud af dit sind.

De fleste såkaldte "kristne" kirker er falske, men Herren Jesus er sand. Hvorfor leve i frygt og ende i fortabelse? Jeg kan hjælpe dig! Kontakt mig på nedenstående adresse og vi vil kontakte dig.


Pastor David J. Meyer

http://www.lasttrumpetministries.org
 

PRINT     TILBAGE