MUSLIMSK NØRREBRO

Følgende brev blev indleveret til Samuelskolen i 2001, da den lå i Griffenfeldsgade. Brevet var adresseret til Samuelskolen, men på etagen ovenover lå en muslimsk skole, så nogen må have taget fejl af etagerne og troet at Samuelskolen var en muslimsk skole!


Klik for at se det i fuld størrelse!

Her følger en mere læsevenlig afskrift:

Meddelelse til alle muslimske indvandrere, muslimske kulturcentre, moskeer og muslimske støtter i Danmark

Vi er nu mange indvandrere i Danmark og vi bliver hvert år ca. 15-20000 flere. Det er derfor vigtigt, at vi får vores eget område i Danmark, hvor vi muslimer kan leve, som den hellige Koran bestemmer. Det er vores menneskeret at få vores eget område, hvor vi kan leve uden druk, narko, nøgne danske piger, pølsebod, dårlige bodegaer og alle mulige andre danske ting.

Vi er mange muslimer på Nørrebro og Nørrebro ligger i hovedstaden og nær lufthavnen. Derfor skal vi gøre Nørrebro til en islamisk bydel kun for os muslimer, hvor vi kan have vores kvinder i fred, hvor kvinder skal gå tildækket, som den hellige Koran bestemmer, hvor der er rent og befolkningen er ren. Vi skal have mange islamiske skoler, hvor piger og drenge kan gå hver for sig, gymnastik og lejrskole, billedkunst af mennesker, biologi og andet dårligt skal forbydes. Vores drenge må ikke gå i bad med andre, for muslimske drenge er omskåret og må ikke vise sig, for han er uden hud og altid klar til at lave børn. Danskerne er selv ude om voldtægt af deres piger, for de beskytter ikke deres piger og urene piger er ikke beskyttet af den hellige Koran. Islam er stor og skal herske i verden som den hellige Koran siger. Husk selv Tyrkiet, som i dag er 99 % muslimsk, var engang kristen og uren. Men de kristne og danskerne har ingen kraft, tro eller fait, derfor er de svage og vi er stærke.

Muhammed Gelle sagde for nogen tid siden i pressen, at vi muslimer gerne vil rejse hjem til vores egen kultur, hvis vi fik penge 100.000 dkr, hver. Men han tager fejl. Det har taget os 1400 år at komme til Danmark og vi rejser aldrig hjem for vi må ikke svigte Islams mål Khalifa. Islam er den største og hurtigst voksende religion. Enhver som ikke arbejder for Khalifa er vores fjende. Mange danske piger gifter sig med muslimske mænd og deres børn bliver automatisk muslim ifølge den hellige Koran også selv om manden skiller sig senere og henter sig en muslimsk kone. Men en muslimsk pige må ikke gifte sig med en dansker, for en pige er svag og kan ikke videreføre islam. Hun får mandens kraft ind i sig når de bliver gift, men hun kan ikke give kraft. Hun bliver som et dyr, hvis hun får en dansk mands kraft ind i sig, hun bliver uren og vanærer Islam. Når en muslimsk mand får en dreng med en dansk eller anden uren og vantro kvinde, bliver drengen omskåret og tilhører det muslimske broderskab, som gælder over hele verden. Vi holder sammen ligegyldigt hvor i verden vi kommer fra. In sha-allah. Den hellige profet har givet os Koranen og vores tro er stærkere end alle vestens våben. Vi har vores love og regler fra Allah. Mens danske politikere er korrupte og vil blive valgt hver 4. år og laver hele tiden nye love, mens vores love og regler gælder til evig tid, dem kan man ikke holde valg og stemme om, for de er gyldige til al tid og derfor rene. Danskerne lader urene politikere bestemme, men Allah ved bedst - lovens bog den hellige Koran skal være vores Parlament. Lad os indføre vores lov på Nørrebro. Overtage så mange forretninger og lejligheder, så rejser danskerne, vi skal lave vores egne skoler, tehuse, klubber og få så mange danskere væk for de ødelægger vores børn og kvinder. Danske kvinder lever urent og drikker og knepper med nye mænd hver weekend og de skal ud af vores område.

Dette er bestemt ifølge FIQH og skal efterleves af alle muslimer som fathwa. TariQah - Hellig Jihad Danmark.

Oversat fra arabisk af (en ulæselig underskrift)
22-10-2001
 

Kilde: Bogen Ruth - det ik' slut
Download brevet i pdf format, klik her!

TILBAGE