JEG ER EN KRISTEN
 

Når jeg siger: “Jeg er en kristen!” siger jeg ikke, at jeg er perfekt. Men jeg hvisker: “Jeg var fortabt, men nu er jeg fundet og tilgivet.”

Når jeg siger: “Jeg er en kristen!” siger jeg det ikke med stolthed. Men jeg bekender, at jeg snubler og har behov for Kristus som min Vejleder.

Når jeg siger: “Jeg er en kristen!” siger jeg ikke, jeg er stærk. Men jeg bekender, jeg er svag og har brug for Herrens styrke til at bære mig igennem.

Når jeg siger: “Jeg er en kristen!” praler jeg ikke af at have succes. Men jeg indrømmer, jeg har fejlet og behøver Gud til at rydde op i mit forfejlede liv.

Når jeg siger: “Jeg er en kristen!” siger jeg ikke, jeg er fuldkommen. Mine fejl er ganske synlige; men Gud anser mig alligevel for at være værdifuld.

Når jeg siger: “Jeg er en kristen!” siger jeg ikke, jeg ikke kan opleve smerte. Jeg lever med mine problemer. Derfor kalder jeg på Herrens navn.

Når jeg siger: “Jeg er en kristen!” siger jeg ikke, jeg er mere hellig end dig. Jeg er en enfoldig synder, som på en uforklarlig måde mødte Guds nåde.


Carol Wimmer

TILBAGE